Biëstig Venloos deil2

14,95

Excl. BTW: €13,72

Excl. BTW:
€13,72
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
biestig-venloos-deil2
Levertijd:
7 werkdagen
Bestellen
Omschrijving
Dit is het derde kookboek van Biëstig Venloos geheel geschreven in het venloos dialect met als thema "koken met bier". Hierin staan 35 venlose koks met elk een recept en afbeelding. Elke chef wordt een onnavolgzame manier beschreven door schrijver Fred van den Bogaard. Bekende chefs als Roel Welles, Maurice Arends en Dragan komen aan bod. Gerechten variëren van "Kalfslever met een saus van La Trappe Isid'or" en "Chili con carne met Chimay Blauw" tot "Bieramisu met Paeterke Quadröppel". Meesterbrouwer Gerard van den Broek verteld over "zijn" Hertog Jan bier. En brouwer Micha Peute komt met het recept voor Hertog Jan uiensoep met Hertog Jan Döbbel. Bierkenners Funs Pubben en Roy Pollux vertellen over de geschiedenis van de LaTrappe kloosterbrouwerij en hun bieren. Sef Derkx en Louis Klaassens vertellen over de geschiedenis van de brouwerijen en het bier in Venlo door de eeuwen heen.  In totaal 112 paginas aan venloos kook-, lees- en kijkplezier.